Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantie Laminaat

Hier vindt u alle informatie over de garantievoorwaarden van ParketDirect.nl

Garantie

Alle laminaatvloeren van ParketDirect.nl voldoen aan strikte productiestandaarden die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Op elke vloer is een garantie van toepassing. De duur van de garantie staat voor iedere laminaatvloer aangeduid op de verpakking. Deze garantie geldt voor huishoudelijk gebruik van de laminaatvloer. Bij toepassing in projecten is de garantie nader te bepalen afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer.

Binnen de betreffende gebruiksklasse biedt ParketDirect.nl garantie op:

• Direct zichtbare productiefouten (zie toegestane toleranties bij eisen en normen van laminaat);
• Verborgen productiegebreken, dit wil zeggen gebreken die zich pas na verloop van tijd manifesteren.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie is het uiteraard nodig dat de leginstructies en onderhoudsinstructies van het betreffende laminaat nauwgezet worden opgevolgd. U kunt geen aanspraak meer maken op de garantie wanneer u de plank al gelegd heeft als het geen verborgen gebrek betreft.
De garantievoorwaarden zijn uitsluitend geldig voor verborgen gebreken en direct zichtbare fouten. Wanneer u de plank legt, accepteert u deze ook.
De gegeven garantie is alleen van toepassing op de geleverde vloer en niet toepasbaar op arbeidskosten, de kosten van overig materiaal of enig ander voortvloeiend verlies of schade. 

Voor een overzicht van de eisen en voorwaarden voor de productie van laminaat, verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Hier kunt u lezen waar de productie van laminaat aan moet voldoen en wat de toegestane toleranties zijn vanuit de Europese Norm voor het produceren van laminaat.