Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Quickstep laminaat

?
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Quickstep laminaat

Quickstep is na jaren van constante innovatie, oog voor design, continue onderzoek en een sterke focus op kwaliteit, één van de toonaangevende merken in de vloerensector geworden. Quickstep laminaat is niet alleen een uitstekend alternatief voor een houten vloer, maar het is daarnaast:

  • Duurzaam
  • Gemakkelijk en snel te leggen
  • Goed te onderhouden

Quickstep laminaat is razendsnel gelegd; door jarenlange innovatie hebben zij hun eigen kliksysteem ontwikkeld voor alle eigen laminaatvloeren. Daarnaast is er ruime keuze uit vele soorten laminaat, in alle denkbare breedtes en diktes. Ook hebben hun laminaatvloeren onderscheidende eigenschappen zoals een voelbare structuur, per pakket een aantal unieke planken die mooi in het geheel van de vloer passen en veel verschillende, beschikbare kleuren. U vindt bij Quickstep dan ook vele mogelijkheden om uw laminaatvloer te laten passen bij uw interieur, eigen stijl van wonen en leven.

Quickstep laminaat: kwaliteit voor lage prijzen

Quickstep vloeren lijken vaak prijzig. Dit komt echter omdat Quickstep veel tijd besteedt aan het ontwerpen van fraaie houtprints voor het laminaat, de kwaliteit van de toplaag en het kliksysteem. Daaraan dankt het merk dan ook zijn ‘brand name’-status. Een Quickstep laminaatvloer gaat echter lang mee en is ontzettend duurzaam, waardoor de investering in een van deze laminaatvloeren meer dan de moeite waard is.

ParketDirect & Quickstep

De aanpak van ParketDirect.nl is vergelijkbaar met die van Quickstep: wij selecteren voor ons assortiment uitsluitend laminaat met de mooiste prints en van de hoogste kwaliteit. De Quickstep vloeren hebben al jaren goede aftrek onder de klanten van ParketDirect en wij willen u graag assisteren in de aankoop van uw Quickstep laminaat. Helaas verzenden wij geen gratis samples van al onze quickstepvloeren.