Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Visgraat vloer

Prachtige houten visgraat vloeren

?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Visgraat vloer, iets voor u?

Geheel nieuw in ons assortiment en ook vrij uniek in de markt is de doe-het-zelf visgraat vloer met brede planken (15cm). De klassieke visgraat vloer zoals we die van vroeger kennen is in een nieuw jasje gehesen om de hedendaagse trend te kunnen volgen. De dunne latjes die vastgespijkerd moesten worden zijn passé, met dit visgraat parket haalt u een hele eigentijdse parketvloer in huis die zeker niet zal misstaan. Kijk ook even in ons blogbericht over visgraat, daar kunt u wat inspiratie opdoen en meer lezen over de historie van visgraat.

Wij hebben alleen A/B-kwaliteit parket. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er geen tot weinig open knoesten in zullen zitten en zeer weinig spinthout. Hiermee weet u zeker dat u een visgraatvloer in huis haalt van uitstekende kwaliteit! Een uniek product waar ParketDirect.nl erg trots op is!

Visgraat parket met kliksysteem

Dit parket is uitgerust met een speciaal kliksysteem, waardoor de visgraat vloer goed zelf te leggen is. We zeggen ‘goed zelf te leggen’, omdat het nog steeds best een puzzel is en er geen rechte band om de vloer gelegd wordt. U legt het visgraat in principe dus door tot de muur. Dit benadrukt meteen de moderne look, ten opzichte van het klassieke visgraat parket. Wanneer u zelf al eens een parketvloer gelegd heeft is het echt te doen. Wanneer u dit nog nooit gedaan heeft, heeft u een mooie eerste klus. Mocht u twijfelen, dan is het raadzaam om de vloer te laten leggen door een professional.

Soorten visgraat parket

Wij hebben bij ParketDirect.nl verschillende afwerkingen in het visgraat assortiment. Alle planken zijn 15cm breed, 59 cm lang en 15mm dik, met een toplaag van 4mm echt eiken. De afwerking van de plank bepaalt de look van uw visgraat vloer. Wilt u een wat lichtere uitstraling? Kies van voor een witte olie of een witte lak. Wilt u een wat natuurlijkere eiken look? Kies dan de mat gelakte plank.
Wilt u meer weten over de afwerking van parket en het onderhoud ervan? Blader dan eens door onze kennisbank.

U kunt bij ons een gratis sample aanvragen om de afwerking thuis eens goed te bekijken.