Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren van goederen

Retourneren en annuleren

U kunt uw product retourneren als er duidelijke, zichtbare schade aan het product is. In dit geval neemt u de pakken niet aan van de chauffeur en maakt hier een notitie van op de pakbon! Wanneer u dit niet doet heeft u de pakken aangenomen en kunnen wij de transporteur niet meer aansprakelijk stellen. Controleer dus altijd goed de bestelling op schade bij aflevering! 
Als u de pakken opent en er blijkt een productiefout in te zitten, valt dit onder de garantie. Om dit te kunnen beoordelen vragen wij u (digitale) foto’s te maken van de, door u vastgestelde, schade en deze op te sturen naar: info@parketdirect.nl tezamen met uw notities. Wij zullen dan de schade vast (laten) stellen en het proces in gang zetten.

Annuleren

Het annuleren van uw bestelling is kosteloos tot 24  uur voor de geplande levering en zolang dit binnen 14 dagen is. Is de bestelling wel verstuurd, dan dient u de bestelling bij bezorging te weigeren. U ontvangt echter wel een rekening van de gemaakte transportkosten (€35,-). Als ParketDirect al een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte bezorgkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen indien de bestelling in correcte staat en ongeopend bij ons ontvangen is).

Retourneren

U heeft een herroepingsperiode van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 en 7 van onze algemene voorwaarden. Indien u een retour in wilt dienen van producten die meer dan een maand geleden ontvangen zijn, neemt u dan even contact met ons op. Voorwaarde voor een retourzending is dat wij het item nog in ons assortiment moeten voeren.
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. ParketDirect.nl zal de gehele aankoopsom, exclusief de eventueel berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ParketDirect.nl kenbaar te worden gemaakt. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat u voor niets naar Houten komt. Dit kan via e-mail (info@parketdirect.nl) of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ParketDirect.nl heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 31 dagen aan u terugbetaald.

U kunt in Houten terecht op werkdagen van 08.00 - 17.00 om de spullen te retourneren. In het weekend is dit helaas niet mogelijk.

Het retouradres is:
TSN Midden
Pakketboot 7
3991 CH Houten